Pälsängrar, sms och driving ranger

Tog ut en filt från klädkammaren, vecklade ut den och upptäckte hål efter hål efter hål. kalasmiddag för pälsängrar. Det var i torsdags. Sedan dess har alla kläder, filtar och annat i textil vädrats på balkongen. Konstigt nog och tursamt var det bara en av ylletröjorna som var sönderbiten, resten var oskadat.
Allt annat bråte åkte ut i vardagsrummet inför den stora rengöringen.

Allt hittade inte vägen tillbaka in i hyllorna. Tre-fyra påsar hamnade i grovsoprummet och två i Myrornas container. Hade hellre skänkt till något kvinnohärbärge, av två skäl. Dels för att jag gärna stöder de kvinnor som är de mest utsatt, dels för begagnade kläder kan bli  industri i tredje världen och slå ut lokala jobb. Men hittade ingen adress till något härbärge och har inte mage att slänga bort det som inte är trasigt. Så det blev som det blev.

Nu är iallafall klädkammaren som tagen ur ett inredningsmagasin. Resten av bostaden får vänta på ytbehandling till efter måndag då de sista listerna ska sågas till i köket. Att dammsuga innan dess är inget för en städallergiker.

Bättre att njuta vårväder, äntligen! Igår med prommis och årets första öl ute. Idag kommer golfklubborna fram för första gången. Visserligen inget riktigt spel men bara att få banka lite boll på rangen är dett gott surrogat. Alltid lika intressant att se om och hur man träffar bollen.

SMS - fick en kedjesms igår med en påskkram att sprida vidare. Numret är okänt och fanns inte heller på hitta.se eller eniro. Så min påskkram hoppade inte vidare till någon annan som jag bryr mig om. Knappast till förtret för några andra än mobiltelefonoperatörerna.



Kommentarer:
Postat av: RS

Synd på tröjan. Hoppas det inte var någon favorittröja.

Postat av: Heli

Nej, dessbättre en gammal som inte ens hade affektionsvärde. Men städandet var lagom kul, fast nu har jag både svingat lite golfklubbor och några glas vin, så det jämnar ut sig

2006-04-17 @ 11:28:45
URL: http://helis.webblogg.se

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits