Inga vita tigrar men många kloka människor

Står i en fd verkstadslokal där solen gassar in genom takfönstren och skapar tropisk hetta redan före klockan tio på morgonen.
I det som nu heter Munktells arena byggs inga traktorer längre. Här inomhustränas det sporter i vanliga fall och mässas ibland. Som igår, idag och imorgon, en jättefolkbildningsmässa där närmare 2500 pesoner väljer mellanseminarier, musikföreställningar och intressanta monterbesök? En lär sig blogga, en annan målar en dalahäst och en tredje diskuterar fördomar.

Framåt dagen ska jag gå och sjunga in en skiva. Innan dess hinner jag med ett seminarium om Bolivien och ett om EUs tjänstedirektiv. Igår blev det bland annat filmen Gitmo och samtal med en av dess skapare.

På kvällen var det Parken Zoo för hela slanten. Seriekrock med radiobilar, vild Virvelvind och inga-händer- i-backen-ner i bergochdalbanan...den lilla för barnen som ser ut som en larv. Men inga vita tigrar, däremot såg vi tre vita pelikaner, klappade en tapir och pratade med en massa kloka människor trots att det var fotboll. Kan det bli annat än en bra dag?

Kommentarer:
Postat av: Heli

De vita tigrarna är bara ett massmediajippo!

2006-06-17 @ 11:00:27
Postat av: RS

hoppas skivinspelningen gick bra.

Postat av: Heli

det blev ingen, filtade en brosch istället :)

2006-06-19 @ 10:46:21

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits