Nedräkning (för folkpartiet?)

Vaknar till morgonnyheterna som berättar om nästa tur i fp-smeten. Nu är det Expressen-journalisten som berättar om varför LUFaren gav honom lösenordet till Sapnet; för att  hitta sosse-skandaler att skriva om. Igår rapporterades om hur LUFaren  i polisförhören sade att partisekreteraren bett honom att ta på sig skulden. Det kletar ut sig alltmer.  Från fp-håll avstår  man att kommentera. 

Frågan är hur länge de kan göra det. Det handlar om minst sagt grova påståenden.  Stämmer de eller stämmer de inte? Ingen högoddsare att Leijonborg kommer att säga att han hellre talar om de viktiga frågorna. Men även den här soppan är viktig att reda ut. Återigen - hur ser ledarskapet ut i folkpartiet - de strävar faktiskt efter ledarskap för hela landet.

För egen del ska jag fortsätta att prata om den politik jag föredrar med de väljare jag träffar. Och givetvis om att det är viktigt att rösta. Den är en av de få gångerna när alla myndigas röster har precis samma värde.  Det lär bli spännande på söndag men det känns fortfarande som vinnaren finns i röd ringhörna.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits