Att folk inte är räddare om livetJag har kört bil i mörker idag, något som inte händer ofta. Vanligtvis är bilen avställd på vintern eftersom jag inte behöver den då. Har alltså inga vinterdäck. I år missade jag avställningen, Vinterväglag har det inte varit så mänga dagar och då kan även jag ge mig ut i trafiken.

Körde till en affär sådär en kilometer från mig på belysta gator inne i vår stad. Men lamporna gör inte att man ser folk som går. Tills nu  har jag trott att de flesta har reflex. Ack så fel jag hade. Kanske två av tio vuxna, högst tre lyckades jag se innan jag var nästan framme vid dem. Skitläbbigt. Jag fattar inte hur de törs. Och jag fattar inte hur föräldrar som reflexar sina barn som julgranar tänker när de inte har en enda själv.

Funderade på att veva ner rutan och komma med käcka tillrop till varje mörkermänniska jag passerade och nu undrar jag varför jag inte gjorde det själv.


PÅ skolfronten inget nytt.
idag har det bara varit jobb och nästan inget studentliv. Och så lite god känsla av att Per Nuder får lämna in. Han är säkert bra på mycket men lite väl arrogant och Carl Bildt-studentikos för min smak (se där, nu fick jag in min nya värld även där:).
Har dock fått tag på lite böcker som jag ska läsa, men först vill jag veta syftet. Har ju gamla pluggskolan i ryggsäcken, men för all del mer demokratisk facklig folkbildning också. Så det får visa sig vilket universiteten kommer att likna mest.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits